Zahajovací schůzka letos vychází na pátek 11. září


Tradiční javorová páteční zahajovací schůzka se blíží. Letos připadá na 11. září 2020 od 17 hodin v našich klatovských klubovnách. Nezapomeň doma roušku.

Oproti předchozím rokům ji máme až druhý zářijový pátek. Zahajovací schůzka se skládá ze dvou částí. První je velké poprázdninové setkání klatovských javorových skautů a skautek. Druhá část schůzky se týká naplánování skautských schůzek na nový skautský rok 2020/2021.

Dosud neznámou otázkou je rozvržení družinových schůzek. Bude obdobné jako v předchozím skautském roce 2019/2020? Dají se letos očekávat páteční schůzky skautek a skautů. Budou opět pondělky vyhrazené pro vlčata a světlušky? Anebo bude všemu jinak?

Z toho pro tebe, coby javorče, plyne zásadní úkol. Mít rozmyšleno jeden nebo dva termíny, kdy by se ti hodilo skautovat. To platí především tehdy, když máš více kroužků.

Přijď v pátek na zahajovačku

Nezapomeň přijít na zahajovací schůzku, která začíná v 17 hodin v pátek 11. září 2020 a potrvá zhruba do 18:30 h. Přijď oblečen ve skautském kroji a nezapomeň na dobrou náladu.

Klidně s sebou vezmi sourozence nebo kamaráda či kamarádku ze školy. Skautování se lépe táhne s dobrým parťákem (parťačkou).